User Name

Password

Info New or Forgotten?

Tennisclub Kattenlaan > Senioren > Nieuws

Opzeggen lidmaatschap

Nieuws van monday 23 october

Het lidmaatschap op Tennisclub Kattenlaan wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Opzeggen van het lidmaatschap voor het seizoen 2018 kan uiterlijk tot en met 31 december 2017. Opzeggen na die datum betekent dat je in 2018 dezelfde contributie als in 2017 verschuldigd bent. 

Omdat wij jaarlijks nog de nodige afmeldingen krijgen na het uitreiken van de contributiefactuur, en dit blijkbaar als goede reminder werkt, zullen we de facturering voor seizoen 2018 dit jaar extra vroeg uitsturen. De factuur moet begin maart 2018 zijn betaald.

Lustrumpetjes op Bonaire

Nieuws van friday 13 october

Paul en Esther waren ook te gast op ons lustrumfeest. En wij hebben ze de lustrumpetjes meegegeven die nog over waren voor de kinderen op Bonaire. Ze zijn er heel blij mee! Bekijk hier de foto's.

Wintertennis

Nieuws van friday 13 october

Vanaf 15 oktober begint het winterseizoen. Het winterseizoen wordt niet georganiseerd door de TCK maar door Vondelpark Wintertennis. Meer info en aanmelden via de website van Vondelpark Wintertennis.

Foto's 25 jaar Kattenlaan lustrum

Nieuws van thursday 21 september

Lieve Kattenlaaners!

Wat hebben we een ge-weldig feest gevierd met z'n allen ter ere van ons 25-jarig bestaan op 9 september.
Grote dank aan de Lustrumcommissie die dit lustrum onwijs top neer heeft gezet! Ook grote dank aan alle aanwezigen met hun prachtige sprookjes outfits. Nagenieten kan hier of op onze Facebook pagina met de foto's.

Op naar de volgende 25! 

 

Copyright © 2006-2011 Tennisclub Kattenlaan. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact