User Name

Password

Info New or Forgotten?

Tennisclub Kattenlaan > Lidmaatschap > Aanmelden

Lidmaatschappen TC Kattenlaan zomerseizoen 2017 (van 1 april tot 15 oktober 2017)

Let op: ben je in 2016 lid geweest van onze club, dan wordt jouw lidmaatschap automatisch verlengd voor 2017. Wil je je afmelden of overstappen op een ander lidmaatschap, klik dan links in het menu op de optie Lidmaatschap - Afmelden.

** Pilot inschrijving lidmaatschap vanaf 1 juli voor seizoen 2017 **
TcK start dit jaar voor het eerst een pilot waarbij nieuwe leden die zich vanaf 1 juli 2017 inschrijven*, 33% korting op de contributie krijgen over seizoen 2017. 

*PS: heb je dit jaar al vóór 1 juli al les gehad bij TOM, dan had het lidmaatschap al eerder in moeten gaan en kan er gebruik worden gemaakt van deze kortingsactie. Voor nieuwe leden die gebruik maken van familiekorting, geldt deze korting niet.   

Reguliere inschrijven voor seizoen 2017. Dat seizoen loopt van 1 april 2017 tot 15 oktober 2017. Kies hieronder de gewenste soort lidmaatschap en vul het inschrijfformulier in. Vergeet niet een digitale pasfoto in te zenden voor de ledenpas. Voor senioren geldt er op dit moment (nog) geen wachtlijst (voor junioren wel; zie hieronder bij jeugdlidmaatschap).

Voor het winterlidmaatschap ga naar de website www.vondelparkwintertennis.nl. Dit gaat NIET via de vereniging Tennisclub Kattenlaan.

Totaal lidmaatschap

Elke dag en avond van de week tennissen: € 415. Klik hier!

Middag- en weekendlidmaatschap

Van maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 17:45 uur én in het hele weekend tennissen: € 245. Aanvragen? Klik hier!

Daglidmaatschap

Van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:45 uur tennissen: € 245Klik hier!

Daluren lidmaatschap

Van maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 17:45 uur tennissen: € 195. Aanvragen? Klik hier!

Jeugdlidmaatschap

Van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.45 uur tennissen: € 185. Voor dit lidmaatschap geldt een wachtlijst. Wil je op de wachtlijst? Klik hier 
NB: de wachtlijst geldt niet voor degene die is/wordt ingedeeld voor les bij onze Tennisschool Tennis Op Maat. Degene die les volgt kan/moet zich z.s.m. aanmelden bij de vereniging en wordt onmiddelijk geplaatst.

Let op: je bent in 2017 jeugdlid als je geboren bent op 1 januari 2000 of recenter. Als je in 2017 te oud bent geworden voor het jeugdlidmaatschap, dan wordt je automatisch overgezet naar het senioren totaallidmaatschap.

LET OP: mail uw pasfoto !

Onze leden worden aangemeld bij de KNLTB en de bond eist daarbij dat wij uw pasfoto digitaal aanleveren. Mail daarvoor uw pasfoto in JPG- of PNG-formaat naar administratie@tennisclubkattenlaan.nl. Mailt u foto's van meerdere gezinsleden, geef dan duidelijk aan welke foto van wie is.

Let op: zonder een correcte pasfoto kunnen we de inschrijving niet verwerken!

Eisen aan de digitale pasfoto

  • De verhouding breedte/hoogte moet drie bij vier zijn en de minimale afmeting 300 bij 400 pixels.
  • De foto moet jou voorstellen en recent, duidelijk en goed gelijkend zijn.
  • De foto dient recht van voren en tegen een lichte, egale achtergrond genomen te zijn.
  • De breedte van het hoofd op de foto dient ongeveer tweederde van de fotobreedte te zijn.
  • Beide ogen dienen zichtbaar te zijn, eventueel achter een bril met doorschijnende glazen. Het dragen van een bril met donkere glazen is alleen toegestaan, indien je kan aantonen dat dit om medische redenen noodzakelijk is.

Inschrijfgeld

Er is een eenmalig inschrijfgeld verschuldigd van € 27,50

Familiekorting

Sinds 2011 kent de Tennisclub Kattenlaan de Familiekorting. Deze regeling is ingesteld om kinderen van volwassen leden tegen niet al te veel kosten te laten spelen op de club en lessen te laten volgen.

Kinderen van wie minimaal één ouder lid is van de club en die op 1 januari van het nieuwe seizoen jonger zijn dan 8 jaar, betalen slechts 50 euro. En kinderen van wie minimaal één ouder lid is van de club en die op 1 januari van het nieuwe seizoen 8 jaar of ouder zijn, betalen 100 euro.

Let op: je moet zelf bij het aanmelden in het veld "Opmerking" vermelden dat je in aanmerking wenst te komen voor deze regeling plus de naam van de ouder die ook lid is.

Bankrekening TC Kattenlaan

De TCK heeft een bankrekening bij de Rabobank met het bankrekeningnummer:

NL84RABO0128958782

Copyright © 2006-2011 Tennisclub Kattenlaan. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact