User Name

Password

Info New or Forgotten?

Tennisclub Kattenlaan > Les en Training

Schrijf hieronder in voor tennislessen door Tennis Op Maat

Tennislessen en tenniskampen van Tennis Op Maat in zomer- en winterseizoen

Ga voor meer informatie over onze tennislessen en andere tennisactiviteiten naar www.tennisopmaat.nl. Een e-mail sturen naar info@tennisopmaat.nl kan ook altijd!

Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar organiseren wij in de basisschoolvakanties tenniskampen. Ervaring of lidmaatschap niet nodig. Kijk op www.tenniskampenamsterdam.nl voor meer informatie en inschrijven.

Tennisles winterseizoen 2017-2018 Tennispark Kattenlaan (allweather buitenbanen)

Wij verzorgen op Tennispark Kattenlaan de lessen en andere tennisevenementen. Uw service leren plaatsen, (beter) leren dubbelen, scoren met uw volleys? Wij geven u graag les!

  • De 18 groepslessen in het winterseizoen zijn wekelijks op een vaste tijd van 1 oktober t/m eind maart. Er is geen les in de basisschoolvakanties.
  • Vul op het inschrijfformulier minimaal 2 dagen en 6 tijden in: hoe meer beschikbare tijden, hoe groter de kans op een geschikte lesplek.
  • ​Jeugdlessen geven wij volgens de Tenniskids-methode doordeweeks na schooltijd: ROOD-ORANJE jeugd eerder op de middag dan GROEN-GEEL jeugd.
  • Uiterlijk eind september ontvangt u per e-mail de lesindeling en de factuur.
  • Vanwege de allweatherbanen gaan de lessen bij lichte regen gewoon door. Mochten de banen toch onbespeelbaar zijn, dan geldt de om-en-om regel: 1e uitvalles wordt ingehaald, 2e uitvalles vervalt, 3e ingehaald, 4e vervalt etc. tot een maximum van 2 uitvallessen. 16 lessen zijn dus gegarandeerd (eventueel intensieve clinics).
  • Lidmaatschap van Vondelpark Wintertennis is verplicht. Let op: het lesgeld is exclusief lidmaatschap van TC Kattenlaan. U dient zelf het lidmaatschap aan te vragen via www.vondelparkwintertennis.nl.

Vragen? Stuur een e-mail naar info@tennisopmaat.nl.

Sportieve groet, namens onze hoofdtrainer Raymon en de trainers van Team Tennis Op Maat

INSCHRIJVEN

JEUGD winterseizoen 2017-2018, lesprijzen zijn exclusief verplicht lidmaatschap van Vondelpark Wintertennis

Sorry, de lesmogelijkheden zijn nog niet gepubliceerd.

VOLWASSENEN winterseizoen 2017-2018, lesprijzen zijn exclusief verplicht lidmaatschap van Vondelpark Wintertennis

Sorry, de lesmogelijkheden zijn nog niet gepubliceerd.

Introductie Tennisschool Tennis Op Maat

Beste leden van Tennisclub Kattenlaan,

Wij zijn zeer blij met de samenwerking tussen het bestuur van TCK en Tennisschool Tennis Op Maat en de afspraak dat wij in het zomer- en winterseizoen les mogen geven aan leden van de TCK en Vondelpark Wintertennis. Sinds 2005 organiseren wij tennislessen op verschillende tennisparken in Amsterdam. Onze enthousiaste gediplomeerde tennisleraren spelen wedstrijdtennis op hoog niveau en willen hun kennis en ervaring graag met u delen. Uitgangspunten van onze organisatie en van de tennislessen van Tennis Op Maat zijn: duidelijke afspraken en snelle communicatie, werken in kleine lesgroepen, cursisten individueel benaderen, leerwensen van de cursist centraal stellen, creëren van een positieve lessfeer en zorgen voor vaart in de les. Bij de jeugd t/m 12 jaar werken we met aangepast materiaal -korte rackets, zachte ballen, kleiner veld, mininetten- zodat de kinderen de techniek op de juiste manier leren en dus snel succes ervaren en plezier beleven.

Tot ziens op of rond de tennisbaan!

Copyright © 2006-2011 Tennisclub Kattenlaan. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact