User Name

Password

Info New or Forgotten?

Tennisclub Kattenlaan > FAQ's

Hoe krijg ik een actuele pasfoto op mijn pasje?

Jaarlijks krijgen wij nieuwe ledenpassen van de KNLTB. Om een actuele foto op jouw pas te krijgen kun je een JPG bestand op sturen naar de ledenadministratie. Mail een foto, waar je gezicht herkenbaar op staat, naar administratie@tennisclubkattenlaan.nl. Dit hoeft geen officiële pasfoto te zijn maar liever geen strandfoto’s. Je krijgt dan in februari een nieuwe pas met je nieuwe foto.

Let Op: Indien je een foto upload via de website dan komt deze foto alleen in ons ledenbestand (en dus zichtbaar op afhangbord) maar niet op de KNLTB-pas.

Moet ik ook betalen als ik op de wachtlijst sta?

Voorlopig is de wachtlijst nog zonder kosten.

Wat moet ik doen als ik mijn ledenpas ben kwijtgeraakt?

De ledenpas is een belangrijk bezit dus ben er erg voorzichtig mee. Leen de pas niet uit aan anderen. Het bestuur kan je pas blokkeren indien blijkt dat andere mensen met jouw pas afhangen.
Mocht je de pas kwijt zijn dan kan de ledenadministratie een nieuwe pas voor je aanvragen. Binnen een week wordt de pas naar je huisadres verzonden.

Kan ik overstappen naar een ander soort lidmaatschap?

Ja, je kunt voor het begin van het seizoen overstappen naar een ander soort lidmaatschap mits er geen ledenstop is voor dat type lidmaatschap. Graag uiterlijk 1 november doorgeven aan de ledenadministratie (info@tennisclubkattenlaan.nl).  Dit betekent dat je niet naar dit lidmaatschap kan overstappen en dat je ook niet meer terug kan indien je eerder bent overgestapt.

Hoe kan ik mijn (adres)gegevens aanpassen?

Op het ledendeel van de website kun je jouw persoonlijke gegevens aanpassen. Log met behulp van je inlogcode in bij Leden Online. Als je jezelf in de ledenlijst opzoekt, zie je achter je naam een potloodje staan. Klik op het potloodje en je kunt al je gegevens aanpassen. Vergeet niet om bovenin het scherm op 'bewaar' te klikken om de wijzigingen op te slaan. De opgeslagen informatie wordt automatisch aan de KNLTB doorgegeven. Weet je je wachtwoord niet meer, gebruik dan Nieuw of Vergeten bij de inlogvelden.

Kan ik ook winterlid worden?

Neen, helaas niet bij de TennisClub Kattenlaan. Wel kun je via de exploitant een lidmaatschap krijgen voor de winter. Zie www.vondelparkwintertennis.nl.

Wanneer kan ik opzeggen?

Leden die volgend jaar niet meer willen tennissen dienen uiterlijk vóór 1 november op te zeggen. Vergeet je dat of bedenk je pas later dat je niet meer lid wil zijn dan zit je vast voor de volgende zomer aan het lidmaatschap en is betaling van de contributie verplicht.
Een mailtje naar info@tennisclubkattenlaan.nl volstaat.

Kan ik tennislessen volgen op de Kattenlaan?

Tennisschool Tennis Op Maat verzorgt de tennislessen op ons park, exclusief voor leden. Voor tennislessen kun je contact opnemen met Tennis Op Maat. Houdt er svp rekening mee dat voor tennislessen op ons park een lidmaatschap bij Tennisclub Kattenlaan (in het zomerseizoen) of Vondelparkwintertennis (in het winterseizoen) vereist is.

Ik ben geblesseerd/zwanger/langere tijd in het buitenland etc., en kan daardoor het hele seizoen niet tennissen.

Tot 1 april kun je je lidmaatschap omzetten in een 'slapend lidmaatschap' (voorheen bekend onder 'wachtgeld'). Het slapen lidmaatschap kost E. 25,- per jaar. Je blijft dan lid en als je je lidmaatschap weer wilt activeren kom je niet op een wachtlijst en betaal je geen inschrijfgeld. Je wordt niet aangemeld bij de KNLTB, krijgt dus ook geen pasje en hebt geen speelrechten. Let op: vanaf 1 april is de volledige contributie verschuldigd! Als slapend lid kan je op elk moment overstappen op elk gewenst lidmaatschap; het reeds betaalde bedrag wordt uiteraard verdisconteerd. Het slapend lidmaatschap wordt elk jaar automatisch verlengd, totdat je opzegt of overstapt op een ander lidmaatschap.

 

Ik ben te laat met opzeggen,

Je lidmaatschap dient uiterlijk op 31 oktober voor aanvang van het seizoen te zijn opgezegd. Ben je te laat met afmelden maar nog voor 1 april, dan kun je alsnog opzeggen onder betaling van een bedrag van E. 25,-. Wij hebben namelijk al kosten voor je gemaakt ten aanzien van het nieuwe seizoen. Je bent dan geen contributie verschuldigd, hebt geen speelrechten en je wordt afgemeld bij de KNLTB. Ook is het mogelijk om in plaats hiervan voor een slapen lidmaatschap te kiezen. Let op: indien er na 31 maart wordt opgezegd, is de volledige contributie verschuldigd!

Introducees/baan huren

De banen van het tennispark mogen alleen gebruikt worden door leden van Tennisclub Kattenlaan. Het is helaas niet mogelijk om niet-leden te introduceren of om een baan te huren.

Copyright © 2006-2011 Tennisclub Kattenlaan. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact